Vanliga frågor

Besök G.A.D Sommaroutlet 26 jun - 16 aug 2024

Den 26 juni, på onsdagen slår vi upp portarna till Ladan i Västergarn. Det är skyltat vid vägen när det är öppet.

Fynda bland G.A.D's designklassiker och unika tillfälliga gästspel. Det kommer nya produkter in på denna sida fram till vecka 27 då snickeriet stänger.

Om du inte hämtar själv utan beställt frakt skickas din möbel i augusti då snickeriet öppnar igen

I sommar har vi även mycket inredningsprodukter från våra butiker till reducerade priser.

Frakt kan ordnas.

Öppettider:
Onsdagar: 10-16
Torsdagar: 10-16
Fredagar:  10-16

Fraktkostnader

Här är en uppdaterad sammanfattning av de olika leveranspriserna och alternativen, sorterade i stigande ordning efter kostnad:

Självhämtning i Hemse eller på outlet i Västergarn, Gotland: Kostnadsfritt. Detta alternativ är idealiskt för dig som befinner sig nära dessa platser och önskar undvika leveranskostnader genom att själv hämta dina varor

Inom Gotland: Leveranspriset är 650,00 kr SEK. Detta erbjuder ett förmånligt pris för standardleveranser inom Gotlandsområdet.

Stockholm och Övriga Sverige: Leveranskostnaden är enhetlig och uppgår till 950,00 kr SEK. Denna taxa gäller för leveranser till både huvudstaden och övriga delar av Sverige, med undantag för Gotland.

Stockholm (med inbäring): För de som söker extra bekvämlighet med inbäring av sina varor, är priset 1 350,00 kr SEK. Denna service innebär att varorna inte bara levereras till din adress utan också bärs in i ditt hem.